ANNONS
Vidar Padel
Black Crown - Special Pro - 2024
ANNONS
Vidar Padel
Padelracksguiden

BLACK CROWN - SPECIAL PRO 2024

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 3 800 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2024
Vikt 355 - 370 g
Form Dropp
Balanspunkt Medel
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Ruggad
Ytskikt - fasthet Hårt
Ytskikt - material 18K kolfiber
Kärna - fasthet Medel
Kärna - material 3Xply Eva
Speltyp Tävling
Målgrupp Vuxen, Junior
Verifierad Information verifierad av Black Crown
Beskrivning från tillverkare
Special Pro är designad för spelare som söker det ultimata inom prestanda och komfort. Detta racket kombinerar toppmodern teknik med högkvalitativa material för att leverera en oöverträffad spelupplevelse.
Upplev den perfekta kombinationen av kraft och styrka med två lager av glasfiber och ett lager av 18k kolfiber. Dessa material säkerställer en konsekvent respons vid varje slag, vilket framhäver hållbarhet och prestanda. Det har avancerad 3xpley EVA-kärnteknologi, som erbjuder två lager av EVA-gummi med olika hårdheter. Extended Sweet Spot Area-teknologin utvidgar racketens sweet spot, vilket ger en större yta för att träffa bollen med precision.Racket har en grov, sandliknande sandspin-yta
Black Crown Special Pro utmärker sig inte bara i prestanda, utan fängslar också med sin toppmoderna, ergonomiska design. Med eleganta linjer och distinkta detaljer höjer detta racket inte bara ditt spel utan också din stil på banan. Upptäck den perfekta kombinationen av kraft, kontroll och en utvidgad sweet spot.