Hitta rätt padelracket för JUST DIG!

Starta guidenPopulär!
ANNONS
Vidar Padel
Dopadel - ONE - 2023
ANNONS
Vidar Padel
Racket Radar

DOPADEL - ONE 2023

Specifikationer

HÖG
BALANS
HÅRD
KÄRNA
MEDEL
SVING
RACKETPROFIL FRÅN RACKET VALIDATOR
Information från tillverkaren
Rek. pris 3 995 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2023
Vikt 355 - 365 g
Form Rund - Oversized
Balanspunkt Medel
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Slät
Ytskikt - fasthet Hårt
Ytskikt - material 15K kolfiber & Basalt
Kärna - fasthet Medel
Kärna - material EVA 30
Speltyp Tävling
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Dopadel
Information från Racket Validator
Racketguides egna mätningar för enklare och bättre jämförelser av padelracketar!
Ofta har tillverkarna egna definitioner av balanspunkt, hårdhet etc. vilket gör det svårt att jämföra olika padelracketar med varandra. Därför gör vi på Racketguide egna mätningar av racketar vi erhåller från tillverkarna. Vi använder en avancerad maskin som kan mäta allt från balanspunkt till hårdhet.
Längd grepp12,8 cm
Längd racketblad25,7 cm
Längd totalt46,0 cm
Bredd racketblad26,4 cm
Tjocklek racketblad3,8 cm
Racketytskikt typSlät
Antal borrade hål61 st
ViktGanska låg 358 g
Balanspunkt mått27,7 cm från botten
BalanspunktGanska hög 60 %
Fasthet kärnaGanska hård
ManövrerbarhetMedel
FlexibilitetMedel
Mätningen utfördes 2023-11-06
Beskrivning från tillverkare
Dopadel One, enastående och unik på varje sätt, är padelracket som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare och väcka dina sinnen. Med sin speciella upplaga, förstärkt med unika funktioner, kommer Dopadel One att bli din ultimata padelpartner.

Dopadel One Special Edition är tillverkad med noggrant utvalda, högkvalitativa material för att ge dig en överlägsen spelupplevelse. Den unika 15k kolfibern med Basalt-gummibelägg erbjuder enastående kraft och kontroll i varje slag. Du kommer känna att bollen lyder dina minsta kommandon och levererar en perfekt träff varje gång.

Med sitt längre grepp kommer du att uppleva ergonomisk och bekväm hantering. Den skandinaviska minimalistiska designen ger racketen en snygg och modern look som kommer att imponera både på och utanför banan. Varje racket är handgjord i Spanien av skickliga hantverkare, vilket garanterar kvalitet i varje detalj.

Dopadel One Special Editions medium till höga balans ger en optimal kombination av kraft och precision. Varje slag blir en klar och precis träff, vilket ger dig full kontroll över bollen och förmågan att dominera spelet. Den avancerade svarta Eva 30-kärnan ger enastående vibrationsdämpning, vilket minimerar störande vibrationer och erbjuder en mer njutbar spelupplevelse.

Det unika borrningssystemet i Dopadel One Special Edition ger racketen extra stabilitet och kontroll. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att optimera din spelupplevelse och ge dig den perfekta kombinationen av kraft, kontroll och precision.

Med Dopadel One Special Edition i din hand kommer du att känna en oemotståndlig lust att testa och uppleva dess överlägsna egenskaper. Det är racketen som tar ditt padelspel till nya höjder och låter dig uttrycka din passion på banan på ett helt nytt sätt. Ge dig själv möjligheten att uppleva det extraordinära med Dopadel One Special Edition.