Hitta rätt padelracket för JUST DIG!

Starta guidenPopulär!
ANNONS
Vidar Padel
Head - Gravity Pro Nordic Edition Windahl - 2024
ANNONS
Vidar Padel
Racket Radar

HEAD - GRAVITY PRO NORDIC EDITION WINDAHL 2024

Jämför priser

Klicka på en butik för att gå vidare

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 2 895 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2024
Vikt 355 - 375 g
Form Rund
Balanspunkt Låg
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Räfflad
Ytskikt - fasthet Mjukt
Ytskikt - material Hybrid Carbon - kolfiber och glasfiber
Kärna - fasthet Mjuk
Kärna - material Control Foam
Speltyp Motionär, Tävling
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Head
Beskrivning från tillverkare
Nu kommer Head Gravity Pro Nordic Edition 2024, en helt ny, exklusiv version av Gravity Pro, designad av Daniel Windahl för den nordiska marknaden. Grunderna som många spelare uppskattat med Gravity-serien, dvs den runda formen, precisionen och förmågan att kontrollera spelet utgör fortfarande basen men modellen har fått en rejäl uppdatering både tekniskt och visuellt. Till att börja med har nya Head Gravity Pro Nordic Edition 2024 utrustas med Auxetic 2.0, vilket innebär att den speciella konstruktionen som skapar en unik träffkänsla nu återfinns i både klykan och handtaget. Även Soft Butt Cap, ett mjukare tvåkomponentsmaterial som ersätter den traditionella handtagsknoppen, har tillkommit, vilket minskar vibrationer och förbygger skador och blåsor i händerna. Racket har också ett nytt skum, Control Foam, som ökar sweetspoten och ger ännu bättre precision i slag som bandeja or chiquita. Mest framträdande nyheten, förutom det unika utseendet, är träffytan som fått en ny grov typ av lackering som kan liknas vid sandpapper. Med den kommer ökat grepp och möjlighet till mer spin. Under den nya lacken finns en träffyta av kolfiber och glasfiber som kombinerar de bästa egenskaperna av respektive material. Nya Gravity Pro Nordic Edition 2024 är också 5 gram lättare än sin föregångare, nu 365 g och har en lägre balans, 260 mm, för ökad manövrerbarhet och kontroll. Känn varje slag och få mer självförtroende i ditt spel med Auxetic 2.0-teknologi, placerad både i klykan och i greppet. Den unika konstruktionen reagerar aktivt och ger supersnabb och precis feedback. Control Foam förbättrar sweetspot och ger extra precision för slag som bandeja eller chiquita.
Spin Surface genererar extra spinn med den nya grova lackteknologin som ger extra grepp vid bollträff. Den nya mjuka buttcapen, gjord av tvåkomponentsmaterial, ger bekväm och mjuk känsla, dämpar vibrationer och minskar trycket, vilket förhindrar skador och blåsor.
Skadeförebyggande åtgärder
SOFT BUTT CAP - ett mjukare tvåkomponentsmaterial i handtaget som minskar vibrationer och förbygger skador och blåsor i händerna.

Omdömen

3.5(från 3 omdömen)
4
"Andreas", Man 29 år
Nivå: motionär
Skönt racket men lite svårspelat för min nivå
2024-06-13, 15:07
3
Man 43 år
Nivå: avancerad (har padelarmbåge)
-
2024-06-08, 14:39
4
"Joakim", Man 52 år
Nivå: motionär
-
2024-06-07, 12:34