ANNONS
Techton of Sweden - Stockholm SS21 - 2021
ANNONS
ANNONS
ANNONS

TECHTON OF SWEDEN - STOCKHOLM SS21 2021

Rek. pris 2 199 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2021
Vikt 360 - 370 g
Form Diamant
Balanspunkt Hög
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Räfflad
Ytskikt - fasthet Medel
Ytskikt - material 3K kolfiber
Kärna - fasthet Medel
Kärna - material EVA Rubber Foam
Speltyp Tävling
Målgrupp Vuxen
Ej verifierad Inväntar verifiering av information från Techton of Sweden
Klicka på en blå rubrik ovan för mer information
Beskrivning från tillverkare
Techton of Sweden Stockholm SS21 racket är ett diamantformat padelracket designat i Sverige. Varje enskilt racket är handgjort med högsta precision. Inte bara kolfibret i ramen, utan varje detalj appliceras för hand av våra skickliga hantverkare.När den marina blåa färgen möter de guldiga detaljerna blir det en uttrycksfull känsla av lyx. Racketen präglas av vår fantastiska stad Stockholm med ett motiv av Stockholms karta i bakgrunden. På grund av diamantformen och den höga balansen i Stockholm SS21 får du extremt bra fart, spinn och kraft i träffen. Om du gillar att smasha ut bollen ur buren och styra dina motståndare med en aggressiv spelstil, är detta definitivt ett racket som passar dig.
Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och bekvämare material istället för den traditionela handledsremmen. Racketen levereras i ett vadderat racketfodral för att skydda racketen mot temperaturskillnader. Techton of Sweden Stockholm SS21 är utvecklat i Sverige tillsammans med padelspelare för att uppnå bästa möjliga prestation – för att säkerställa att man känner sig helt trygg på planen. Tillsammans med en 17 EVA och en 3K vävd kolfiber yta så får bollen utnyttja mer av foamen än själva slagytan. Detta ger en bra skjuts när man vill spela offensivt.
Samtidigt så är racket väldigt generöst att spela med då den 3K vävda träffytan är bra på lättare bollar. Vårt koncept: Maximal prestanda, med uttrycksfull design.

Visa padelracketar från Techton Of Sweden

Skriv ut

Dela länk till padelracket

www.racketguide.se/padel/techton-of-sweden/stockholm-ss21-2021/