ANNONS
PreZero - För en framtid med Zero Waste!
Vidar of Båstad - Motion Pro Air - 2023
ANNONS
PreZero - För en framtid med Zero Waste!
ANNONS
WPT Malmö 8-12 nov
ANNONS
Vidar annons - Elite Air (Barre)
Padelracksguiden

VIDAR OF BÅSTAD - MOTION PRO AIR 2023

Jämför priser

Klicka på en butik för att gå vidare

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 2 995 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2023
Vikt 345 - 355 g
Form Rund
Balanspunkt Låg
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Räfflad
Ytskikt - fasthet Medel
Ytskikt - material 3K Kolfiber
Kärna - fasthet Medel
Kärna - material EVA15 Black
Speltyp Motionär, Tävling
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Vidar of Båstad
Beskrivning från tillverkare
Motion serien är utvecklad för spelare som vill röra sig över hela sin del av planhalvan och vara säker i alla positioner. Motion Pro Air är ett medelhårt rack, det ligger ungefär i mitten mellan Motion Pro och Motion Pro S. Racket är tänkt för spelare som hellre placerar svårare bollar och låter motståndaren göra felen.

Ett padelrack som gör det lätt att sätta de svåra bollarna.

En av de punkter som spelare efterfrågar idag är ett lätt rack med en lägre balans. Motion Pro Air har därför precis den konfigurationen. Med en vikt runt 350 gram och en balans runt 250 mm upplevs racket lättsvingat och smidigt, vilket gör att du bättre kan hålla samma nivå över hela matchen utan att bli trött i armen.

Motion Holes
Motion Pro Air har extra många hål i jämförelse med standard, totalt 70 hål. Man har också valt att fördela hålen jämt över ytan så att man får en så stor sweetspot som möjligt. Hålen mjukar nämligen upp ytan och att lämna delar av racket utan hål kommer leda till olika känsla beroende på vart bollen träffar. Mycket hål har även andra fördelar, hålen ger med sina skarpa kanter bra hjälp i spinnen. Mycket hål innebär också en viktminskning vilket gjort att man kunnat förstärka med extra material på utsatta platser.

Long Grip
Detta padelrack har ett längre grepp vilket visat sig vara efterfrågat bland många spelare idag, dels för dem som gillar dubbelfattad backhand dels för dem som helt enkelt gillar känslan med ett längre skaft. Längden inklusive ramskydd är dock inom ramen för vad som är tillåtet på tävling.

Changeable Cord
Nu kan du enkelt byta handledsbandet utan att behöva plocka bort knoppen. Här kan du enkelt välja en egen design eller byta mellan Vidars olika band. På Motion Pro Air medföljer även ett extra band. På så vis behöver du aldrig heller spela med ett söndrigt eller slitet band.

Structure
Förutom den extra spin du få via hålformationen så kommer detta padelrack med struktur i ytan. Linjerna som går diagonalt över rackets yta ger tillsammans med hålen all spinn du kan önska.

Material
Motion Pro kommer med en 3K yta och en medelhård kärna och kan placeras mellan Motion Pro S och Motion Pro när det kommer till hur hård träffen är.