Hitta rätt padelracket för JUST DIG!

Starta guidenPopulär!
ANNONS
Vidar Padel
Babolat - Energy Dyna - 2023
ANNONS
Vidar Padel
Racket Radar

BABOLAT - ENERGY DYNA 2023

Jämför priser

Klicka på en butik för att gå vidare

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 2 699 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2023
Vikt 330 g
Form Hybrid
Balanspunkt Medel
Ramprofil 36 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Räfflad
Ytskikt - fasthet Medel
Ytskikt - material Carbon Flex Technology - Glas & Kolfiberväv
Kärna - fasthet Medel
Kärna - material N/A
Speltyp Motionär, Tävling
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Babolat
Beskrivning från tillverkare
Babolat strävar alltid efter att förnya och förbättra upplevelsen för spelare, och det gäller alla spelare. Nu kan vi äntligen presentera våra första padelrack 100% utvecklade för damspelare, både på utsidan samt insidan.

Efter noga analyser av specifikt damers behov på padelbanan är resultatet ett racket med helt ny design och innovativa teknologier.
- Tunnare kärna än standard. 36mm istället för 38mm
- Ultralätt vikt tack vare MicroPerf
- Smalare grepp anpassat för mindre händer

Energy Dyna är unikt på så sätt att det är otroligt lätt att manövrera och kontrollera tack vare Babolats speciella design. Med sin hybridform, ultralätta vikt och låga balans är detta ett otroligt snabbt racket som underlättar alla slag på banan. Träffytan består både av glasfiber men även det mer styva materialet karbon för att ge mer explosiv fart i slagen jämfört med Spirit-serien.

De mindre hålen på rackets nedre samt övre del reducerar vikten samtidigt som sweetspot utökas. En del i den innovativa designen som krävdes för att ta fram ett racket med ultralätt vikt som fortfarande levererar fart och stabilitet.

36MM: Istället för den normalt 38 millimeter tjocka kärnan har Energy Dyna en 36 millimeter tjock kärna. Detta gör det möjligt att minska vikten på racket men framför allt öka manövreringen av racket och göra det enkelt att svinga och kontrollera.

SMART GRIP: Rackets handtag är smalare än standard för att bättre passa kvinnors händer som vanligtvis är mindre än mäns. Med ett smalare grepp blir det enklare att hålla i racket och styra det.

VibraSorb: Utrustad med ett innovativt dämpningssystem som minimerar vibrationer i racket som kan leda till skador. Minskade stötar vid bollträff innebär att du kan fokusera mer på spelet och mindre på att oroa dig för ömmande armbågar.

CarbonFlex: En innovativ träffyta där karbon och glasfiber har vävts samman för att kombinera fördelarna med de två materialen: karbon som bidrar med explosiv fart samt glasfiber som ger en mer lättillgänglig fart. Carbon Flex Technology ger den perfekta blandningen för att skapa ett mer mjuk och flexibelt rack som ger en dynamisk fart.

3D+: Träffytan på racket har ett räfflat mönster. Med 3D Spin får spelaren mer grepp på bollen och en utökad spinn.

HPS: Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

SMART BUTTCAP: Ytterligare en nyhet är möjligheten att ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.
Skadeförebyggande åtgärder
VibraSorb

Omdömen

3.5(från 17 omdömen)
5
Kvinna 58 år
Nivå: motionär (har padelarmbåge)
-
2024-02-19, 20:08
4
Kvinna 54 år
Nivå: motionär (har padelarmbåge)
-
2024-01-22, 15:34
3
Kvinna 34 år
Nivå: motionär (har padelarmbåge)
-
2023-12-23, 12:51
4
Kvinna 46 år
Nivå: avancerad
-
2023-12-05, 22:52
4
Man 63 år
Nivå: motionär
-
2023-11-28, 09:30
4
"Rasmus", Man 25 år
Nivå: nybörjare
För mjukt
2023-11-23, 13:04