Hitta rätt padelracket för JUST DIG!

Starta guidenPopulär!
ANNONS
Vidar Padel
Babolat - Spirit Stima - 2023
ANNONS
Vidar Padel
Racket Radar

BABOLAT - SPIRIT STIMA 2023

Jämför priser

Klicka på en butik för att gå vidare

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 1 899 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2023
Vikt 335 g
Form Rund
Balanspunkt Hög
Ramprofil 36 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Räfflad
Ytskikt - fasthet Mjukt
Ytskikt - material Soft Fiber
Kärna - fasthet Mjuk
Kärna - material N/A
Speltyp Nybörjare, Motionär
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Babolat
Beskrivning från tillverkare
Babolat strävar alltid efter att förnya och förbättra upplevelsen för spelare, och det gäller alla spelare. Nu kan vi äntligen presentera våra första padelrack 100% utvecklade för damspelare, både på utsidan samt insidan.

Efter noga analyser av specifikt damers behov på padelbanan är resultatet ett racket med helt ny design och innovativa teknologier.
- Tunnare kärna än standard. 36mm istället för 38mm
- Ultralätt vikt tack vare MicroPerf
- Smalare grepp anpassat för mindre händer

Spirit Stima är en modell som gör det enkelt för spelaren att träffa bollen och generera fart. Den mjuka kärnan erbjuder en generös sweetspot så att felträffar minimeras samtidigt som den ultralätta vikten gör att spelaren kan svinga racket utan ansträngning.
Spirit Stima har ett rundformat rackethuvud som ger största tänkbara sweetspot och fart. Perfekt val för spelaren som fortfarande utvecklar sin grundteknik och söker ett lättspelat racket med av högsta kvalité.


De mindre hålen på rackets nedre samt övre del reducerar vikten samtidigt som sweetspot utökas. En del i den innovativa designen som krävdes för att ta fram ett racket med ultralätt vikt som fortfarande levererar fart och stabilitet.

36MM
Istället för den normalt 38 millimeter tjocka kärnan har Spirit Stima en 36 millimeter tjock kärna. Detta gör det möjligt att minska vikten på racket men framför allt öka manövreringen av racket och göra det enkelt att svinga och kontrollera.

SMART GRIP
Rackets handtag är smalare än standard för att bättre passa kvinnors händer som vanligtvis är mindre än mäns. Med ett smalare grepp blir det enklare att hålla i racket och styra det.

VibraSorb
Utrustad med ett innovativt dämpningssystem som minimerar vibrationer i racket som kan leda till skador. Minskade stötar vid bollträff innebär att du kan fokusera mer på spelet och mindre på att oroa dig för ömmande armbågar.

SOFTFIBER
Spirit Stima har en träffyta tillverkad av mjuk glasfiber. Med en mjukare träffyta får spelaren tillgång till en större sweetspot där även felträffar får extra fart i slagen.

3D+
Träffytan på racket har ett räfflat mönster. Med 3D Spin får spelaren mer grepp på bollen och en utökad spinn.

HPS
Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

SMART BUTTCAP
Ytterligare en nyhet är möjligheten att ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.
Skadeförebyggande åtgärder
Vibrasorb system

Omdömen

3.5(från 17 omdömen)
2
Kvinna 36 år
Nivå: motionär
-
2024-04-08, 10:56
3
Kvinna 36 år
Nivå: motionär
-
2024-04-08, 10:54
3
"Elisabeth", Kvinna 50 år
Nivå: motionär
Lätt,
2024-04-02, 15:39
3
Kvinna 49 år
Nivå: motionär
-
2024-01-26, 21:00
4
Kvinna 42 år
Nivå: nybörjare
-
2024-01-21, 09:18
3
"Anja", Kvinna 50 år
Nivå: motionär
For lite spin
2024-01-14, 20:09