ANNONS
Vidar Padel
Babolat - Viper Counter APT - 2023
ANNONS
Vidar Padel
Padelracksguiden

BABOLAT - VIPER COUNTER APT 2023

Jämför priser

Klicka på en butik för att gå vidare

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 3 749 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Lanseringsår 2023
Vikt 365 g
Form Rund
Balanspunkt Hög
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Ruggad
Ytskikt - fasthet Medel
Ytskikt - material 3K Carbon
Kärna - fasthet Medel
Kärna - material X-EVA, laminerad EVA i olika densitet
Speltyp Motionär, Tävling
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Babolat
Beskrivning från tillverkare
En av världens mest ikoniska modeller kommer här i en uppdatering. Nya Viper Counter!
Med ett uppdaterat dämpningssystem i racket får du ännu mer känsla av racket samtidigt som de skadliga vibrationerna minskas ytterligare. Med mer känsla kommer även mer kontroll.
Viper Counter är en mycket stabil modell som erbjuder en större sweetspot än övriga modeller i Viper-serien. Dess runda form utnyttjar motståndarens fart på ett perfekt sätt och ger dig extra kraft i slagen. En unik detalj är den topptunga balansen som ger extra fart i framför allt overhead-slag såsom smash. Passar främst spelare med en mer defensiv stil som gärna spelar längre bak i banan och inväntar läget att avgöra bollen.

VIBRASORB: Sedan tidigare har Babolat implementerat ett dämpningssystem för att minimera vibrationer i racket som kan leda till skador. Med nya uppdaterade Vibrasorb System2 reduceras vibrationerna ytterligare för att ge mer känsla, utökad komfort och mindre stötar i slagen. Desto mer du känner bollen, desto bättre kan du kontrollera den. 

BLACKe.v.a: Viper Technicals kärna är uppbyggd av Babolats X-EVA Technology. Tre olika lager av EVA ger tillsammans en perfekt effekt. De två styva yttre lagren ger extra fart vid hårda slag medan ett mjukare inre lager ger ökad felmarginal och komfort på lösare slag.

3K: 100% karbon-träffyta bestående av 3K Carbon, perfekt anpassad för rackets form för att leverera explosivitet och en överraskande kontrollerad touch.

HPS: Samtliga toppmodeller från Babolat är designade med HPS-Technology vilket innebär att hålen i racket är strategisk placerade och anpassade efter rackets form.

3D SPIN +: Den räfflade ytan kombinerat med en sandpapper-yta, 3D Spin+, ger ett riktigt bra grepp och spinn på bollen så att spelaren kan sätta ytterligare press på motståndaren.
SMART BUTTCAP: Ytterligare en nyhet är möjligheten att ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.
Skadeförebyggande åtgärder
Vibrasorb System 2 - antivibrationssystem

Omdömen

4.0(från 8 omdömen)
5
Kvinna 51 år
Nivå: motionär
-
2024-03-23, 09:47
5
"Hans", Man 43 år
Nivå: motionär (har padelarmbåge)
-
2024-03-14, 10:19
5
"Stephane", Man 37 år
Nivå: motionär
-
2024-02-11, 16:05
3
"Hs", Man 42 år
Nivå: motionär
-
2024-02-02, 22:11
4
Man 49 år
Nivå: avancerad
-
2023-11-20, 21:33
5
Man 40 år
Nivå: avancerad
-
2023-11-19, 04:51