Hitta rätt padelracket för JUST DIG!

Starta guidenPopulär!
ANNONS
Vidar Padel
Siux - Black Carbon Revolution 2 - 2023
ANNONS
Vidar Padel
Racket Radar

SIUX - BLACK CARBON REVOLUTION 2 2023

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 2 460 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Priset är ursprungligen EUR och stämmer därför troligtvis inte med svenska marknadens priser

Lanseringsår 2023
Vikt 355 - 375 g
Form Rund
Balanspunkt Låg
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Slät
Ytskikt - fasthet Hårt
Ytskikt - material 6K Kolfiber
Kärna - fasthet Hård
Kärna - material EVA Hard
Speltyp Motionär, Tävling
Målgrupp Vuxen
Verifierad Information verifierad av Siux
Beskrivning från tillverkare
Siux presenterar den nya Black Carbon Revolution 2, en rund padelracket som är speciellt designad för avancerade eller professionella padelspelare som söker total kontroll över racketen och matchen.

På grund av dess runda form, låga balans och stora sweetspot i mitten är denna racket idealisk för spelare som prioriterar bra hantering, stor komfort och kontroll när som helst, även i de snabbaste och mest intensiva spelen.

Dess lätta vikt på 355 och 375 gram gör det också mycket enkelt att hantera och möjliggör stor rörelsefrihet på banan. Den inre kärnan innehåller EVA Hard-gummi, ett styvt och mycket motståndskraftigt skum med hög densitet, vilket ger en snabb, energisk och dynamisk respons eftersom det har en god återhämtningsförmåga efter bollens påverkan och ger stabilitet vid slaget.

Träffytan på racket är tillverkat av 6K kolfiber, ett material som utmärker sig för sin höga motståndskraft och styvhet. Dessutom absorberar det vibrationer på ett optimalt sätt och ger större fasthet i varje slag. Ytan har en hård känsla och en slät, blank finish.

Ramen är tillverkad av 100% kolfiber, så hållbarhet, lätthet och kraft är garanterade. Den tål slag bättre och har hög motståndskraft mot slitage.

Vibrationsreducering
Detta racket från Siux Pro Series har också ShockOut anti-vibrationsdynor i träffytan. Detta minskar de vibrationer som uppstår efter bollens påverkan för att förhindra skador som tennisarmbåge eller epikondylit, samtidigt som det ger en stabilare och bekvämare träff.

Den har också Dual Pro Grip på greppet, tillverkat av FOAM-gummi som säkerställer ett mycket mer naturligt grepp tack vare den lätta lättnaden på dess yta. Dessutom har den teknologin för förstärkt brygga, vilket består av en extra förstärkning placerad på racketens brygga för att uppnå ökad fasthet och stabilitet.

Omdömen

4.0(från 3 omdömen)
3
"Christian", Man 37 år
Nivå: motionär
-
2023-12-14, 19:20
4
Man 56 år
Nivå: avancerad
-
2023-11-17, 22:49
5
"Martin", Man 55 år
Nivå: avancerad
Vill utvecklas mer
2023-11-07, 17:51