ANNONS
PreZero - För en framtid med Zero Waste!
Siux - Electra ST2 Control - 2023
ANNONS
PreZero - För en framtid med Zero Waste!
ANNONS
Festfabriken.se
Padelracksguiden

SIUX - ELECTRA ST2 CONTROL 2023

Jämför priser

Klicka på en butik för att gå vidare

Specifikationer

Information från tillverkaren
Rek. pris 3 210 kr

Rekommenderat pris från tillverkaren

Priset är ursprungligen EUR och stämmer därför troligtvis inte med svenska marknadens priser

Lanseringsår 2023
Vikt 355 - 375 g
Form Rund
Balanspunkt Låg
Ramprofil 38 mm
Ram - material Kolfiber
Ytskikt - typ Ruggad
Ytskikt - fasthet Hårt
Ytskikt - material 15K Kolfiber
Kärna - fasthet Okänt värde
Kärna - material EVA Soft HR
Speltyp Tävling
Målgrupp Vuxen
Ej verifierad Inväntar verifiering av information från Siux
Beskrivning från tillverkare
Siux Electra ST2 Control är ett padelracket som noggrant utformats för de krävande behoven hos avancerade eller professionella spelare som söker precision och självförtroende i sitt spel.

Electra ST2 Control har en rund profil med låg balans och en generöst dimensionerad sweetspot. Denna konfiguration levererar överlägsen kontroll, vilket möjliggör utmärkt manövrerbarhet och snabba rörelser, vilket ökar spelarens komfort för både backhand- och forehand-slag.

Den storasweetspoten ger spelarna möjlighet att träffa med nålsömsprecision, medan den låga balansen främjar enkel manövrering och förhöjd kontroll under alla slag. ST2 Control har en träffyta av 15K-kolfiber, vilket ger en mjukare känsla, förstärker rackets robusthet och ökar dess motståndskraft.

Kärnan är tillverkad av EVA Soft-gummi, vilket erbjuder exceptionell hållbarhet och motståndskraft. Den ger en fast, kraftfull känsla samtidigt som den säkerställer en kraftfull bollutgång, även om det kan kräva mer styrka för slag som volleys eller smashar.

Ramens tubulära konstruktion är noggrant tillverkad av 100% kolfiber, vilket gör padelracket lätt, ger hög komfort och robust hållbarhet. Trots dess primära fokus på kontroll gör den här ramtypen, som kännetecknas av sin styvhet och flexibilitet, en harmonisk balans mellan kraft och kontroll.

Electra ST2 Control integrerar ShockOut-antivibreringsteknik i rött, strategiskt placerad i de nedre sektionerna, tillsammans med Dual Grip Pro för ett bekvämt, pålitligt grepp under hela spelet. Dessutom erbjuder den skydd mot eventuella skador i armbågar, handleder och axlar.

Den inkluderar också tekniken med förstärkt brygga, som hjälper att minimera vridning och möjliga vibrationer i padelracket.

Omdömen

3.5(från 3 omdömen)
3
"Karl", Man 36 år
Nivå: motionär
-
2023-11-23, 21:19
4
Man 49 år
Nivå: avancerad (har padelarmbåge)
-
2023-11-22, 22:33
4
Man 64 år
Nivå: avancerad (har padelarmbåge)
Bra rack men får lite ont i min arm
2023-11-13, 22:21